مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان همدان گفت: در حال حاضر ۱۷ مدرسه کانکسی در استان فعالیت دارد که قرار است در طرحی به نام شهید پناهی آنهایی که ظرفیت بالاتر از ۱۰ نفر دارند جمعآوری شود.
حمید شیرازیانی در نشست خبری به مناسبت بیستوچهارمین همایش تکریم خیرین مدرسهساز اظهار داشت: بیستوچهارمین همایش تکریم خیرین مدرسهساز استان همدان با رویکرد تکمیل پروژههای نیمهتمام، ۲۶ آبانماه برگزار میشود و همدان میزبان ۴۵۰ نفر از خیرین است.
وی با بیان اینکه ۲۶۰۰ مدرسه دولتی در سطح استان وجود دارد، بیان کرد: دولت در راستای ساخت فضاهای آموزشی اعتبار خوبی پیشبینی میکند اما باز هم پاسخگوی نیاز ما نیست و جامعه خیرین نقش آفرینی مثبتی دارند.
وی افزود: سال ۷۷ تا کنون خیرین مدرسهساز استان ۳۸۰ میلیارد تومان، تعهد داشتند که ۷۵ درصد آن محقق شده و ۳۱ درصد مدارس استان توسط خیرین ساخته شده است.مشارکت مردمی از سال ۱۴۰۰ نسبت به ۱۴۰۱ توسط خیرین، ۳۱ درصد افزایش یافته است.
شیرازیانی با اشاره به اینکه از سال ۹۸ منابع ملی خوبی برای استان دریافت شده این اعتبارات را برای ساخت مدارس کافی ندانست و ادامه داد: سال گذشته، شش میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان برای تعمیر و تجهیز سرویس بهداشتی و ۲۸ میلیارد تومان برای سیستمهای گرمایشی هزینه شده است.
وی همچنین در بحث خریداری تجهیزات کلاسی گفت: بیش از ۵۲ میلیارد تومان در مهرماه توزیع استانی داشتیم و کاروان تجهیزاتی نسیم مهر به دست دانشآموزان رسید.
وی افزود: در حال حاضر ۱۷ مدرسه کانکسی در استان فعالیت دارد که قرار است درطرحی به نام شهید پناهی آنهایی که ظرفیت بالاتر از ۱۰ نفر را دارند جمع آوری شود که پنج مدرسه در استان شناسایی شد و نقشهها در حال تهیه است تا مدرسه یک یا دو کلاسه در آن مناطق ساخته شود.
وی با بیان اینکه تمرکز اعتبارات بر اساس اعلام نیاز آموزشوپرورش است، اظهار داشت: خرید تجهیزات بر اساس نیازی است که آموزش و پرورش اعلام میکند و ویژگی تعریف شده دارد.
اجرای ۹۲ پروژه با اعتبار۱۱۵ میلیارد تومانی توسط خیرین مدرسهساز همدان
علی فراهانی رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز استان همدان نیز اظهار داشت: در سطح استان همدان با بیش از ۹۰۰ خیر در ارتباط هستیم که با عناوین مختلفی به ما کمک کردند.
وی با اشاره به اینکه در استان کمبود ۱۷۰۰ کلاس درس داریم، بیان کرد: باید در این کار عجله شود و خیرین جدید پیدا کنیم تا مشکلات حل شود چون همچنان به مدرسه سازی نیاز داریم.
وی یکی از خیرین مدرسه ساز همدان را بنیاد برکت معرفی کرد و افزود: این بنیاد تاکنون ۸۱ پروژه با ۴۱۵ کلاس داشته که ۵۷ پروژه انجام شده و ۲۴ در دست اجراست.
وی با اشاره به اینکه دانشآموزان باید افراد آگاهی باشند و خیلی بیشتر از چیزی که در دروسشان است، اطلاعات داشته باشند، گفت: انتظار داریم سیاست آموزش و پرورش به صورتی باشد که پرورش در اولویت قرار بگیرد.
فراهانی با بیان اینکه خیرین مدرسهساز استان همدان در سال ۱۴۰۰، شصت میلیارد تومان تعهد داشتند، تاکید کرد:این تعهد به صورت ۱۰۰ درصدی محقق شده و امیدواریم در این همایش به بیش از ۸۰ میلیارد تومان برسد.