مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با اشاره به برگزاری کنگره ۸ هزار شهید همدان گفت: ‌در نظر داریم ۸ هزار برنامه به یاد ۸ هزار شهید در ۱۰۰ خانه هلال احمر استان اجرایی کنیم.

علی سنجربیگی بعدازظهر امروز در جمع اصحاب رسانه با گرامیداشت روز جهانی صلیب سرخ و هلال احمر اظهار داشت: امسال هفته گرامیداشت هلال احمر با شعار یک قرن خدمت بی منت آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر استان در سال ۱۴۰۰ بیش از ۸۰۰ هزار نفر خدمت، ارائه کرده است افزود: این خدمات شامل برنامه های آموزش همگانی، ارائه ۵۳۳ برنامه امداد و نجات توسط ۶۴۸ تیم امدادی، ارائه هزار و ۱۷۷ برنامه در بخش امور جوانان و اجرای ۵۵۰ خدمت اجتماعی توسط امور داوطلبان میشود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با این توضیح که ۲۸ هزار و ۲۷۱ خانواده از خدمات ذکر شده بهره مند شدند گفت: ارزش ریالی خدمات ارائه شده توسط جمعیت هلال احمر استان بیش از ۱۵۳ میلیارد ریال بوده است.

وی با اعلام اینکه ۶ میلیارد تومان از رقم ذکر شده مربوط به خدمات کمک درمانی و دارویی بوده است، مطرح کرد: در بخش درمان و توانبخشی نیز بیش از ۲هزار نفر خدمات لازم را از جمعیت هلال احمر استان دریافت کردند.

سنجربیگی همچنین با بیان اینکه دو مرکز واکسیناسیون تجمیعی، بیش از ۶۰ هزار و ۴۰۰ دز واکسن کرونا در همدان و رزن تزریق کردند عنوان کرد: سال گذشته در سطح استان ۱۷۹ خانه هلال فعال بوده و بیش از ۸ هزار نفر نیز در آنها عضو شدند.

وی با اشاره به برگزاری کنگره ۸ هزار شهید استان همدان ادامه داد: به مناسبت برگزاری دومین کنگره شهدای استان همدان و هچنین صد سالگی هلال احمر در نظر داریم ۸ هزار برنامه به یاد ۸ هزار شهید در ۱۰۰ خانه هلال احمر استان اجرایی کنیم.

این مقام مسئول بیان کرد: توزیع سبد معیشتی، ارایه آموزش‌های مبارزه با اعتیاد، شناسایی خیرین و کمک به محرومان، ارائه آموزش های همگانی در بخش خودامدادی، ارائه خدمات پزشکی،درمانی، دارویی و توان بخشی از جمله برنامه های تدارک دیده شده برای دومین کنگره بزرگداشت ۸ هزار شهید استان همدان است. 

وی افزود: به یاد ۱۶ شهید امدادگر جمعیت هلال احمر قرار است غرفه این جمعیت در باغ موزه دفاع مقدس افتتاح شود علاوه بر این به مناسبت پاسداشت امدادگر بین المللی آقای غروری نیز خیابانی به اسم ایشان نامگذاری شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان عنوان کرد: دیدار با رییس جمهور، برگزاری مسابقه امدادی، مانور تیم های عملیاتی با رویکرد ارائه خدمت به همراه ویزیت رایگان درمان و توان بخشی، حضور در نماز جمعه، راه اندازی کاروان سلامت در تمامی شهرستان‌ها، اهدای خون و درختکاری از جمله برنامه های پاسداشت هفته هلال احمر است. 

وی درباره مسئله رهاسازی فاضلاب پایگاه پشتیبانی هلال احمر در منابع آبی دشت میشان و ایجاد آلودگی نیز اظهار داشت: در این پایگاه فقط ۴ نفر مستقر هستند که باید دید نسبت این افراد به آنهایی که از سرویس بهداشتی عمومی آن منطقه استفاده می‌کنند چقدر است، کما اینکه ما در آنجا دو چاه جذبی داریم که به نوبت تخلیه می‌شوند پس فاضلاب توسط هلال احمر در منطقه رها نشده است.

سنجربیگی با اعلام اینکه بیش از ۲۰ هزار بسته کمک معیشتی در دو سال کرونایی در بین مردم توزیع شده است ادامه داد: به حساب هزار نفر از سرپرستان خانواده آسیب دیده از کرونا نیز کمک هزینه واریز شده است.

وی با بابیان اینکه ۷۴۰ دوره آموزش در حوزه تخصصی کرونا برگزار شده و ۱۹ هزار نفر در آن شرکت کردند مطرح کرد: ۲ هزار و ۶۷۳ بیمار کرونایی از خدمات بانک امانات امکانات هلال احمر استفاده کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *