رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: بیمارستان درحال ساخت اکباتان همدان تا پایان خرداد ماه سال آینده به افتتاح و بهره‌برداری می‌رسد.

محمد مهدی مجذوبی، ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی همدان از نظر تعداد جذب دانشجویان خارجی رتبه دوم کشور را دارد.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال بحث ارتقای کیفیت آموزش‌ها برای دانشجویان خارجی هستیم، تصریح کرد: این کار پیام مثبتی برای جذب بیشتر دانشجویان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از راه‌اندازی دانشکده طب سنتی خبر داد و گفت: الان یک سلامتکده طب سنتی داریم که می‌خواهیم آن را به دانشکده تبدیل کنیم تا طب سنتی به شکل آکادمی و علمی مورد استفاده قرار گیرد.

مجذوبی از آغاز ‌جراحی پیوند کلیه در همدان خبر داد و اظهار داشت: از زمان شیوع کرونا با تعطیلی بخش پیوند کلیه بیمارستان شهید بهشتی همدان مواجه بودیم اما با بهتر شدن شرایط، از ماه گذشته بخش پیوند کلیه همدان فعال شده است.

وی با تاکید بر اینکه به زودی شاهد شروع ‌جراحی پیوند مغز استخوان در همدان خواهیم بود، تصریح کرد: برای انجام این عمل با متخصصان هماتولوژی برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در ماه‌های آینده پیوند مغز استخوان آغاز می‌شود، گفت: اگر پیوند مغز انجام شود نیاز به شیمی درمانی بیماران کمتر می شود.

مجذوبی از کلنگ‌زنی و افتتاح برخی پروژه‌های علوم پزشکی در ایام دهه فجر خبر داد و اظهار داشت: در این ایام ۴ پایگاه اورژانس جاده‌ای افتتاح و  کلنگ‌زنی ۵ پروژه در ارتباط با پایگاه‌های سلامت و مرکز جامع سلامت روستاها انجام می‌شود.

 وی با بیان اینکه بخش سی‌سی‌یو بیمارستان شهید قدوسی هم افتتاح می‌شود، گفت: یکی از اولویت‌های اصلی بهداشت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: بخشی از بیمارستان فاطمیه مربوط به پروژه‌های نیمه‌تمام است که تا پایان سال با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان افتتاح می‌شود.

مجذوبی با تاکید بر اینکه تکمیل و تجهیز خوابگاه ریحانه، خوابگاه متاهلین و کتابخانه مرکزی دانشگاه را در دستور کار داریم، اظهار داشت: پیگیر فعال شدن بخش رادیوتراپی مرکز جامع سرطان همدان هستیم.

وی با اشاره به اینکه پروژه مرکز جامع سرطان پیشرفت فیزیکی ۵۰ تا ۶۰ درصدی دارد، تصریح کرد: فاز اول ساختمانی این مرکز تکمیل شده اما به دلیل بروز مشکلاتی در راه‌اندازی دستگاه‌های شتاب دهنده هنوز بخش رادیوتراپی این مرکز شروع به کار نکرده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشتره به اینکه از چند روز پیش خدمات کموتراپی در مرکز جامع سرطان همدان ارائه می‌شود اظهار داشت:  با خرید دستگاه دوزیمتری برای این مرکز، خدمات رادیوتراپی هم راه اندازی می‌شود‌‌.

وی به کلنگ‌زنی بیمارستان هزار تخته‌ خوابی در همدان اشاره کرد و گفت: ردیف بودجه این پروژه برای سال ۱۴۰۱ مشخص شده و به زودی کلنگ‌زنی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان از افزایش آمار ابتلا کرونا به ویژه سویه امیکرون در استان خبر داد و افزود: در هفته گذشته آمار بیماران بستری دو برابر شده است.مجذوبی با بیان اینکه باید با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی به کنترل بیماری کرونا کمک کنیم، اظهار داشت: آموزش مجازی برای دانشجویان پزشکی تهدیدی برای سلامت آیندگان است‌.

وی در بخش دیگری از سخنانش به بحث کاهش جمعیت و پیشروی جمعیت استان به سمت پیری اشاره کرد و گفت: در سال ۹۵ تعداد موالید استان بیش از ۳۱ هزار  نفر بوده اما این آمار در سال ۹۹ به ۲۲ هزار تولد رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه توجه به برخی بیماری‌ها در هیاهوی کرونا کمرنگ می‌شود، تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از  بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها باید جدی‌تر عمل کنیم.

مجذوبی به شناسایی ۲۸۸ مورد بیمار مبتلا به سویه امیکرون در استان اشاره کرد و گفت: این ویروس به سرعت منتشر می‌شود و در بیشتر افراد هم بدون علامت و یا شبیه به علائم سرماخوردگی است.

وی با تاکید بر اینکه مردم باید نسبت به تزریق دز سوم واکسن کرونا اقدام کنند، تصریح کرد: تاکنون بیش از ۲۴ درصد جمعیت مشمول نسبت به تزریق واکسن دز سوم اقدام کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه موارد مراجعه سرپایی نسبت به هفته‌های گذشته ۸ برابر شده است، عنوان کرد: طرح شهید سلیمانی با ۱۳۵ تیم ادامه دارد. 

مجذوبی از تبدیل وضعیت بیش از ۱۵۰۰ نیروی شرکتی و ایثارگر خبر داد و گفت: این اقدام تا پایان سال تکمیل می شود.

وی در بخشی از سخنانش درباره ویزیت گروهی و عدم وقت کافی پزشکان برای ویزیت بیماران، اظهار داشت: متاسفانه در جامعه ما نظام ارجاع رعایت نمی‌شود و بیماران بنا بر صلاحدید خود به پزشکان متخصص مراجعه می‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه بسیاری از بیماران نیاز به مراجعه به پزشک متخصص ندارند، گفت: متاسفانه این مراجعه خودسرانه بار بیماران را زیاد کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *